Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elektromos köszörű

Köszörűink között megtalálhatsz egyszerűbb barkács gépeket is, melyek nem hiányozhatnak egy férfi kis műhelyéből sem, illetve profi gépeket is, melyek már komolyabb feladatokra is alkalmasak. Legyen szó mondjuk a fűnyíró pengéjének élesítéséről, vagy egy levágott fémdarab éles peremének eltüntetéséről, egy jó köszörű aranyat ér. Nagyon kis helyet foglal el, a rögzített kivitelnek köszönhetően pedig nagyságrendekkel jobb és szebb munkát lehet végezni vele, mint ha mondjuk egy flex segítségével kellene egyenletesen csiszolni.

Rendezés:

Hasznos otthonra a köszörű?

A kérdésre kérdéssel tudunk válaszolni. Mennyit szoktál otthon barkácsolni, mekkora kerted van? Ha egy kis esély is van rá, hogy ki tudod majd használni, akkor nem nagyon kell gondolkozni rajta, hogy beszerezz-e egy elektromos köszörűt. Az “alap” gépeket már néhány ezer forintért megvásárolhatod és mivel szinte alig akad bennük kopó alkatrész, tehát faék egyszerűek, így várhatóan hosszú ideig kiszolgálnak majd téged. Míg a legtöbben sarokcsiszolóval, fenőkővel, fúrógépbe fogott csiszolóval és hasonlóval próbálnak elvégezni egy-egy feladatot, egy igazi ezermesterek az ilyenekre speciális célszerszámmal válaszolnak, ami az elektromos köszörűgép.

Ha valaha is próbálkoztál a fenti módszerekkel, akkor megnyugtatunk, hogy jó helyen jársz. Egy köszörűvel nem kell ehhez hasonló idegeskedéseket elviselned. Ha jól használod, akkor csodásan szép és tiszta munkát tudsz kiadni a kezed közül. Ami negatívumként kiemelhető, hogy helyhez kötött, tehát ezzel nem fogsz ide-oda szaladgálni az udvaron, ám ha a munkaasztalodra szárnyascsavarokkal rögzíted, akkor el is lehet pakolni és csak szükség esetén kell elővenni, így igazából túl sok helyet nem foglal a gép. A komolyabb, nagyobb méretű gépeket nem szükséges ilyen módon rögzíteni, ezek saját gumírozott talppal rendelkeznek, ám a stabilitás miatt a 10 kg-ot is meghaladja a súlyuk. Ha van mit csinálni időnként, akkor ne gondolkozz, rendelj bátran webshopunkból, minden termékre garanciát biztosítunk, egy nyugodt lehetsz, hogy nem jársz pórul.

Keresés