Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ipari betonkeverő

Magas teljesítményű és nagy térfogatú benzines betonkeverő gépeinket ipari felhasználásra ajánljuk. Erős, strapabíró gépek, benzin mellett dízeles kivitelben is kínálunk számodra terméket.

Az Imer betonkeverő gépek vontatható kivitelben, nagyméretű kerekekkel szereltek, így szállításuk is könnyedén megoldható.

Rendezés:

Mik az ipari betonkeverő jellemzői?

Mivel nem hétköznapi, "hobbi" felhasználásra, hanem komoly építkezésekre tervezték őket, ezért ipari betonkeverőink nagyságrendekkel magasabb keverési teljesítménnyel rendelkeznek, mint kisebb, elektromos társaik. Óránként több köbméter betont képesek készíteni több száz literes keverődobjukban.

Fokozott használatra készültek, ezáltal hosszabb üzemórák mellett is sokkal-sokkal tovább bírják meghibásodás nélkül.

Erőteljes felépítésűek, hogy ellenálljanak az építkezésen kevésbé figyelmes munkásoknak, strapabíróak, kevesebb figyelmet és törődést igényelnek - és még ezek mellett is sokkal tovább szolgálnak rendületlenül.

A nagyobb teljesítmény masszívabb felépítményt kíván. Súlyuk és méretük is meghaladja a hagyományos betonkeverő gépekét, hisz folyamatosan, megállás nélkül kell tenniük a dolgukat. Annak érdekében, hogy a hibák számát minimalizálják, a gyártók a fontos alkatrészeket erős öntvényből készítették!

Ezt a nagyobb súlyt mozgatni is kell, erős kerekek és vontatható vázszerkezet biztosítja azt, hogy könnyedén a kívánt helyre juttathasd gépeinket.

Benzines betonkeverő

A meghajtási mód is erőteljesen eltér a hétköznapi, "ház körüli" szerkezetektől. Dízeles vagy benzines betonkeverő gépeink nincsenek külső energiaforráshoz kötve, így bármilyen, a közművektől elzárt helyen használhatóak, ezáltal nincs semmi, ami hátráltatná a betonozás, az építkezés zavartalan haladását!

Keresés