Hasznos tippek: hogyan válasszunk napelem kivitelezőt?

Spread the love

A minden szempontból megfelelő napelem kivitelező cég kiválasztása egyáltalán nem egyszerű feladat. Adunk néhány tanácsot annak érdekében, hogy a projekt valóban sikerrel záródjon.

Az együttműködés kulcsfontosságú

A napelemes rendszer telepítése mögött komplex munkafolyamatok állnak. Nem csupán a szolárrendszerek kivitelezésével foglalkozó csapat profi hozzáállásáról van szó – igényes megbízható munkát végző villanyszerelőre, ácsra és műszaki ellenőrre is szükség van.

Azok a napelem kivitelező cégek, amelyek saját csapattal dolgoznak, jóval komolyabb szakmai tapasztalattal, így előnnyel is rendelkeznek, mint azok a kivitelezők, akik nem látnak rá a teljes piacra.

Ajánlat helyszíni felmérés nélkül?

Komoly okot ad a gyanakvásra, ha a kiszemelt kivitelező a végleges ajánlat előtt nem látogat ki a helyszínre és személyes szemle nélkül „áll készen” a projekt megvalósítására. A terepszemle szükséges, sőt, nélkülözhetetlen a napelemes rendszerek megtervezéséhez, majd későbbi kivitelezéséhez is.

Ha a cég komoly szakmai elhivatottsággal rendelkezik, a munkájukra pedig minden esetben garanciát vállal, a végleges ajánlat elkészítése előtt költség- és kötelezettségmentes helyszíni szemlét végez a megrendelőnél.

Minőség kompromisszumok nélkül

A napelemes rendszer működése, hatékonysága, illetve a megtérülésének gyorsasága elsősorban annak minőségétől függ. Ez természetesen a berendezés látható és „láthatatlan” részeire is egyaránt vonatkozik. Nemcsak a paneleknek és az inverternek kell prémiumszínvonalat élveznie, de a szerelvényeknek és a rögzítéstechnikának is. Mielőtt tehát napelem kivitelező céget választunk, bizonyosodjunk meg az általuk kínált rendszerek nívójáról.

Manitu Solar napelem kivitelező – akikre bármikor számíthatunk

A Manitu Solar Magyarország egyik legismertebb kivitelező cégeként, kitűnő referenciákkal, sokéves szakmai múlttal, tapasztalattal rendelkezik, így kiváló választás, ha kizárólag a legmagasabb minőséggel és személyre szabott megoldásokkal vagyunk hajlandók megelégedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük