Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Falcsiszoló zsiráf

Az itt található gépek közül bármely falcsiszoló zsiráf nagyszerű választás lesz számodra. Akár hobbi, akár komolyabb munkákról van szó, mi tudunk megoldással szolgálni!
A kőműves, burkoló, festő munkák egyik sarkalatos pontja, hogy a végén egy tükörsima, tökéletes felületet hagyj magad után. Ebben segít neked a falcsiszoló, mely egyesíti magában a csiszológépek pozitív tulajdonságait, ugyanakkor elhagyja azokat, melyek az ilyen típusú munkáknál hátrányosak lehetnek. Számtalan módon tudod hasznosítani, hisz akár a durvább vakolatfalat kell polírozni, akár már csak a festéshez kell előkészíteni a glettelt falat, akár nagyobb szigetelő-táblákkal kell dolgozni ezek a szerkezetek kényelmes és gyors munkát tesznek lehetővé.
Mivel a nagy falfelület egy kisebb kézi csiszolóval roppant fárasztó munka, ráadásul a nem megfelelő felületen a gép könnyedén tönkremehet, hisz nem erre lettek kitalálva, vagy pedig a már félig kész falat teheti tönkre - nem is tudom melyik a rosszabb opció.
Ezzel szemben a speciális csiszológép falhoz lett kitalálva. Ergonomikus, több méter hosszú nyelével egy helyben állva is hatalmas felületen tudsz dolgozni segítségével, a porzsákos falcsiszoló pedig a tisztítókefe és a csiszolótányér közül szedi ki azonnal a legfinomabb port is, ezzel is segítve azt, hogy minél hamarabb ecsetet, hengert lehessen ragadni és ne kelljen még plusz időt tölteni a takarítással is.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés