Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elektromos gyalu

A famegmunkálás egyik legfontosabb eszköze egy minőségi, jó gyalu megléte, hisz egy faanyag hosszát, szélességét egy fűrésszel lehet orvosolni, ám ha túl vastag, akkor nincs mese, célszerszámmal kell dolgozni. Itt találod az általunk forgalmazott összes elektromos gyalu gépet, melyek között megtalálható a hagyományos elektromos kézi gyalu és a faipari vastagoló gyalu is. Mindkét gépnek megvan a maga helye és ideje.
Elektromos kézi gyalu szinte minden háztartásba kellhet, ahol egy kicsi barkácsolási hajlam is van. Ezek a szerkezetek lehetővé teszik, hogy bármilyen fafelületet tükörsimává varázsolhass, a túl vastag deszkák, kerítéslécek megfelelő vastagságúvá alakíthatóak általuk.
A komolyabb asztalos gyalu főleg faiparral foglalkozó vállalkozóknak, műhelyeknek kellenek, ezeket természetesen egy magánszemély, vagy építőbrigád ritkán tudja kihasználni, hisz nagyok, nehezek, ők inkább helyhez kötött masinák - viszont bitang hatékonyak!

Lejjebb görgetve beszerezheted legújabb elektromos gyaludat. Legyen szó akár a felületek simára gyalulásáról, hornyolási feladatokról vagy sarkozásról, egy kiváló gyalu mindegyikben megbízható társad lesz. Nézd meg elektromos gyalu kínálatunkat és válaszd ki a feladathoz leginkább passzoló gépet.

 

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés