Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hómaró gépeink

Indulnál reggel munkába, de térdig ér a hó, ki sem tudod nyitni a kaput, nem hogy az autóval kiállni? A járókelők csak botorkálnak a házad előtt? Intézd el rövid idő alatt ezt a bosszúságot egy kiváló hómaró gép segítségével! Termékeink lehetővé teszik, hogy búcsút mondj a fárasztó hólapátolásnak, ugyanakkor nagyságrendekkel hamarabb eltakarítsd a havat. Még zord időben is jól használható, köszönhetően stabil és profi felépítésüknek! Már a legkisebb, legegyszerűbb gépünk is akár 10 méteres távolságra képes eldobni a havat, amitől így egyszerűen megszabadulhatsz és szabaddá teheted az utat. Kertes házban, különösen ott, ahol jelentős hóátfúvás szokott lenni és ritkábban jut el oda a hókotró autó igazi áldás tud lenni egy ilyen munkagép!

Működési elv tekintetében megkülönböztetünk egyfokozatú és kétfokozatú hómaró gépet is, nálunk mindkettőből találsz a kínálatban. A fő különbség nagyon röviden az, hogy az egy fokozatú hómaró nem rendelkezik saját meghajtással, neked kell tolni őket, ami valamennyi fizikai erőt megkíván. Kisebb területekre javasoljuk, ugyanakkor hatalmas előnyük, hogy alapos tisztítást végeznek, a hajtás hiánya miatt viszont roppant kíméletesek a felülettel amin haladsz vele.
A kétfokozatú hómaró esetében egy lassan forgó marócsiga szedi fel a havat, amit egy turbinába tol, az pedig magas fordulaton forogva lövi ki a kívánt irányba azt.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés