Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elektromos szegélynyíró

Elektromos szegélynyíró minden kis és nagy kertben szükséges eszköz, főleg ha nem teljesen egyenes vonalak mentén tudsz haladni a fűnyíróval. Az elektromos szegélyvágót jellemzően fűnyírás után kell elővenned, amikor az egyébként nem elérhető helyekről kell eltüntetni a nem kívánatos növényeket. Mivel vezetékhez vagy kötve, ezért ezeket a gépeket jellemzően otthoni felhasználásra javasoljuk, nagyobb parkok, irodaházak, telepek esetében célszerűbb egy benzines megoldást nézni (ilyet is árulunk ;).
Termékeink nagy előnye, hogy jóval kisebb súly jellemzi őket az elektromos meghajtás miatt, a kábel meglétéért cserébe kárpótol az, hogy nem kell üzemanyagot és egy nehezebb motort cipelned magaddal. 

Rendelj elektromos szegélynyíró gépeink közül, melyek között találhatsz egyszerű, könnyű, kézreálló darabokat is, amikkel tényleg gyerekjáték a szegélyvágás és masszívabb darabokat is, amik nyugodtan felvehetik erőben a versenyt benzines társaikkal. Görgess lejjebb és nézd meg a szegélynyíró árakat.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés