Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akkus láncfűrész

Akkumulátoros láncfűrész kínálatunkban megtalálhatod azt a gépet, amivel hosszú-hosszú ideig álomkönnyű lesz dolgozni otthon. Kényelmesen kezelhető, könnyű szerkezetek, amik mindenféle kábel és benzin nélkül egyszerűen teszik a dolgukat. Minimális karbantartást igényelnek, egyszerűen csak az akksit kell töltened, akár egy telefon esetében. Termékeink egyesítik magukban a benzines és elektromos láncfűrészek minden előnyét - könnyedén hordozhatóak bárhová, ugyanakkor környezetkímélőek, mindenféle károsanyag kibocsájtás nélkül, ezért akár beltérben is használhatóak.
A vezeték nélküli akkus láncfűrész nagyszerű szolgálatot tesz ház körüli munkáid során, legyen szó akár egy szomszédba átlógó faágról, akár egy egész fa kivágásáról és feldarabolásáról. Természetesen nem fog órákon át kiszolgálni, azonban az akkumulátor egy pillanat alatt cserélhető és gyorsan tölthető, így míg az egyikkel dolgozol, addig a másik tölthet, te pedig szabadon tudsz mozogni a kertben. Sőt - a legtöbb gyártó olyan akkumulátor családokat dob már a piacra, hogy az egyes gépeik között szabadon cserélheted az akksikat, így akár ugyanazzal tudod használni a fűnyíród és a láncfűrészed is. Hihetetlen szabadságot és kényelmet ad!
Erőteljes motorral szereltek, így lehetővé teszik a több tízcenti átmérőjű fatörzsek átvágását is! Mindezt pedig szuperhalk módon teszik, így amiatt sem kell aggódni, hogy a dühös szomszéd átcsenget.
Ne habozz, görgess lejjebb és nézd meg te is kínálatunkat!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés