Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akkumulátoros lombszívó

Akkus lombszívó és lombfúvó gépeinkkel a kert tisztán tartása, a kertrendezés pofonegyszerűvé válik. Könnyedén hordozható gépeink segítségével a lehullott levelek, ágak, nyesedékek összegyűjtésével roppant hamar tudsz végezni. Pehelykönnyű akkumulátoros lombfúvóink akár egy kézzel is működtethetőek, használatuk gyerekjáték, hölgyek is bátran dolgozhatnak vele a legkisebb fáradtság nélkül. Nem kell kábellel bajlódni, nem kell a benzinmotorra figyelni, egyszerűen csak dugd be a feltöltött akksit és már mehet is a munka. Termékeink között találsz lombfújó-lombszívókat is - a lombfújó funkcióval egy kupacba tudod gyűjteni a nem kívánt kerti hulladékot, míg a szívó funkcióval le is darálhatod, egyenesen a gyűjtőkosárba, aminek a tartalmát aztán akár a komposztra is teheted azonnal.
A legtöbb gépünk univerzális akkumulátort használ, ami azt jelenti, hogy az azonos gyártmányú gépek közös akkut használhatnak, így akár azt is megteheted, hogy miután végeztél a sövény nyírásával átrakod az akksit és össze is szeded a levágott növényi darabokat.
Tégy egy próbát termékeinkkel és nézd meg te is, hogy mennyire megkönnyíti az életed, hogy mekkora szabadságot ad számodra!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés