Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akkus ágvágó, akkus sövényvágó

Akkus ágvágó fűrész és akkumulátoros sövényvágó gépeink tökéletes megoldást nyújtanak egy kisebb kert tulajdonosának. Ha nincs hatalmas telked, ahol félnapokat kell mindig dolgozni, akkor az egyszerű és kényelmes választás egy akkus gép lesz számodra. Nem kell vezetékkel bajlódni, nem kell szívni a füstöt, csak feltöltöd az akksit és már mehet is a munka.
Az akkumulátoros ágvágó láncfűrészek jellemzően fél-egy óra közti üzemidőt biztosítanak, ez bőven elegendő lehet kisebb fametszésekhez. Érdemes természetesen kiszámolnod, hogy mennyi ideig használnád egyhuzamban, azonban ha néhány fát kell csupán megritkítani, akkor nagyon nem lőhetsz mellé ha ezt választod.
Az akkus sövényvágó esetében háromnegyed órától egészen két óráig tartó működési idővel számolhatsz, ami függ attól, hogy milyen növényt kell nyírni, illetve attól, hogy milyen kapacitású akkumulátort használsz. Egy kisebb, otthoni sövény esetében ennek is elégségesnek kell lennie, de természetesen fontos, hogy átgondold, ténylegesen mennyi ideig tart a sövény vágása.
Fontos megemlíteni, hogy a legtöbb gyártó saját akku programmal rendelkezik, tehát egy-egy akksi az adott gyártó több termékéhez is felhasználható, oda-vissza tudod cserélni akár a sövényvágó és az ágvágó között is az akkumulátort.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés