Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tisztítástechnika

Tiszta udvar, rendes ház, ahogy a mondás is tartja. Kínálatunkban otthoni felhasználásra szánt masinákat és ipari tisztítógépeket is találsz, no meg az ezekhez tartozó tisztító- és ápolószereket. Igyekeztünk olyan termékpalettát összeállítani, hogy minden helyzetre megoldással szolgálhassunk. Takarítógépeink segítségével gyerekjáték lesz csillogóvá varázsolni akár a lakásod, akár egy komplett nagy irodát, szállodát.

A házban, ház körül használatos gépek közös vonása a kényelem és a praktikum. Könnyű, ugyanakkor erős gépeket kínálunk, amikkel nagyságrendekkel könnyebben, gyorsabban tudsz végezni a rád váró feladatokkal.

Ipari tisztítógépeink között olyan eszközöket találsz, melyeket speciálisan a nagy igénybevételre fejlesztettek ki, segítségükkel makulátlan tisztaságot hagyhatsz magad után.

Ha pedig már rendelkezel ilyen eszközökkel és csak egy kis "utánpótlásra" van szükséged, akkor egész egyszerűen kattints a kiegészítőkre, válaszd ki, hogy valamilyen tisztítószert, vagy kiegészítőt, pótalkatrészt szeretnél-e rendelni.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés