Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csempevágó gép, téglavágó

Csempevágó és téglavágó gépeink között megtalálhatod a munkához legjobban passzoló darabot. Rendelkezésedre állnak elektromos gépeink, melyek erőteljes motorral vannak felszerelve, így rajtuk nem múlik semmilyen csúszás a munka átadásában. Rendelj webáruházunkból az elektromos térkővágó és elektromos csempevágó gépek valamelyikéből ha minőségi munkát szeretnél kiadni a kezed közül és ha fontos az is, hogy mindezt a lehető leggyorsabban tudd elvégezni.

Rendezés:
Utolsó 2 db raktáron
41.570 Ft

Csempevágó, téglavágó - mit kell tudni róluk?

Felújítás, építkezés során szinte mindig szükség lehet a segítségükre, hiszen a fürdőszoba vagy konyha akár plafonig is csempézve lehet, illetve a közlekedőkben, előszobában a járólapot is méretre kell vágni, sőt a kültéri csempe esetében is az a ritka, amikor tökéletesen passzol mindegyik. Ilyenkor tesz jó szolgálatot, ha van otthon egy ilyen csempéző szerszám. Több megoldás is szóba jöhet, a rendelkezésre álló eszközök közül a pénztárcád mellett azt is vedd számításba, hogy milyen gyakran kell majd igénybe venned ezeket a gépeket.

Ha építkezés vagy felújítás előtt állsz és csak a saját otthonod csinosítása a cél, akkor bőven elegendő lehet például egy sínes Yato vagy Montolit csempevágó, ami kézi erővel működik és már néhány akár 20-40 ezer forintért hozzájuthatsz egy belépőszintű barkács darabhoz. A kézi csempevágó esetében is nagyon egyszerűen állítható, hogy hány fokos szögben kell vágni, pillanatok alatt rá lehet érezni a legjobb vágási módszerre, termékeink többsége 25-30-40 centiméteres vágási hosszot biztosít.

Amennyiben komolyabb munkákról van szó, ahol nem igazán jöhet szóba a kézi erővel működtetett gép, akkor jöhet el az ideje az elektromos csempevágó gép bevetésének. Ez már egy magas fordulaton pörgő tárcsával vágja el a csempét méretre, így fáradtság nélkül tudsz bármennyi csempét vagy téglát ledarabolni. A profi gépek közé tartozik az asztali csempevágó és ennek vizes változata is, melyben vízhűtés gondoskodik arról, hogy a roppant gyors vágás során felhevülő csempe ne törjön. Segítségükkel könnyedén lehet csempét, padlólapot és egyéb mázaslapot méretre vágni nagyobb mennyiségben is.

Összefoglalva tehát, a csempevágó ár nagy mértékben függ attól, hogy milyen bonyolult és milyen profi gépet választasz.
Amennyiben otthon kell egy felújítást elvégezni, akkor rendeld meg webáruházunkból valamely egyszerűbb, 30-40 ezer forintos termékünket, ha viszont komolyabb feladatokra igényled, például burkoló vagy, akkor célszerűbb egy erőteljesebb szerszámot választani, amit jobban ki is tudsz így használni.

Természetesen nem csupán ez kell, hogy meghatározza, hogy mi mellett teszed le a voksod, ugyanakkor tapasztalatból tudjuk, hogy egy elég fontos kérdés szokott lenni minden esetben - pláne, ha utána meg is kell indokolni a családi ebéd során, hogy miért ez lett megvásárolva. Ezt kiküszöbölendő, igyekeztünk minden termékünk mellé egy-egy rövid ismertetőt is készíteni, hogy könnyebben tudj majd érvelni.

Ha pedig egy komplett brigádnak van szüksége eszközre, akkor mindenképp érdemes elgondolkozni akár egy asztali csempevágó gépen is, ami igaz, hogy nehéz és macerás a szállítása, viszont terepen hatalmas segítséget jelent, ha néhány pillanat alatt méretre tudjátok vágni a szükséges lapot.

Keresés