Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elektromos csiszolóink

A sarokcsiszoló, vagy ismertebb nevén a flex az egyik legsokoldalúbban használható barkácsgép, ami a te műhelyedből sem hiányozhat. Nem kell profinak lenned ahhoz, hogy beszerezz egy jó sarokcsiszolót, hiszen számtalan ház körüli teendőben segítségedre lesz. Mindenki ismeri, a hangját nem kell bemutatni, a szomszéd gépének használati utasításában pedig benne volt, hogy kizárólag vasárnap délelőtt szabad használni. (Te ne legyél azért ilyen :) ) Első ránézésre talán nem is gondolnád mennyi mindenre tudod felhasználni. Egyértelmű, hogy vágásra lett kitalálva, egy jó gép, plusz egy jó korong párosítása csodákra képes, szinte mindennel elboldogul.

Rendezés:
Utolsó 1 db raktáron
10.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
10.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
17.490 Ft
Utolsó 1 db raktáron
18.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
24.900 Ft
Utolsó 2 db raktáron
25.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
25.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
29.900 Ft
Utolsó 2 db raktáron
36.000 Ft
Utolsó 1 db raktáron
38.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron
39.900 Ft

Miért hívják flexnek a sarokcsiszolót? És miért sarokcsiszoló, ha pont a sarkokhoz nem lehet hozzáférni?

Az első kérdésre pofonegyszerű a válasz. Amikor megjelent itthon is ez a gép, akkor a Flex gyár dobta piacra, így rajta ragadt a név, akárcsak a Stihl láncfűrészek esetében, hisz habár tucatnyi gyártó készít láncfűrészeket, ma is még sokan egyszerűen Stihl fűrésznek hívják azokat. A második már érdekesebb, de itt sincs nagy csoda. A név onnan ered, hogy a motor tengelye és a munkatárcsa 90°-os szöget zár be, innen a “sarok” elnevezés.

Mire jó a sarokcsiszoló, ha a sarkokat nem lehet csiszolni vele?

Nos, a sarokcsiszolót ahogy említettük is, rengeteg feladatra lehet felhasználni, nézzünk is néhány példát, amire talán nem is gondoltál. Csiszolás, polírozás, sőt akár egyszerűbb tisztítási, rozsda eltávolítási feladatokra is használható. Minden a megfelelően kiválasztott korongon múlik. Sorjázási munkákat is elvégezhetsz fele, például vágás, forrasztás után megmaradt egyenetlenségek, felületi hibák eltüntetésére is tökéletes egy jó flex. Beton, fém vágására esetleg a csempevágó kiváltására is ideális. Természetesen nem mondjuk, hogy pont ugyanolyan minőséget kapsz ha sarokcsiszolóval vágsz csempét, mint egy külön erre a célra kifejlesztett géppel, de ha csupán pár darabról van szó, akkor simán megoldható ezzel is. Annyiféle kiegészítő és tartozék kapható már a sarokcsiszolókhoz, hogy felsorolni is nehéz. Ha jól vásárolsz be, akkor viszont egy igazán multifunkciós gépet tarthatsz a kezedben, amivel kb. minden ház körüli dolgot elintézhetsz. A legkülönbözőbb tárcsák, csiszolólapok, polírozó anyagok, kefék kaphatók hozzá, melyekkel nagyon specializált feladatok is elvégezhetők vele. Válogass webshopunk kínálatában, hogy te is a legjobb gépet tudhasd magadénak.

Keresés