Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gérvágó fűrész kínálatunk

Rézsútos, ferde vágásokhoz a legideálisabb megoldás az elektromos gérvágó fűrész. Használatuk során nem jelent korlátot számodra a munkadarab szélessége. Termékeinkhez akár porszívó is társítható, sebességüket is állíthatod, így bármilyen fajtájú fa szépen vágható, nem szilánkosodik, ha jól választod meg a sebességet. Az asztali gérvágó fűrész egy barkácsműhely sarkából sem hiányozhat, ha sűrűn kell léceket, deszkákat precízen méretre vágnod és nem akarod újra és újra elővenni a fűrészt, akkor érdemes lehet beruháznod egy ilyen szerkezetre!

Rendezés:
5-12 munkanap
149.900 Ft

Ahogy minden elektromos eszközzel, minden barkács szerszámmal, úgy a gérvágóval is óvatosan kell bánni. Ha az “adj egy ötöst” szövegre nem akarsz 3-4 ujjal visszaintegetni, akkor olvasd el ezt a rövid bejegyzést. Így használd biztonságosan a gérvágót.

1, Bekapcsolás előtt mindenképp győződj meg arról, hogy biztonságos a környezet, a munkaállomás. Mivel elektromos géppel van dolgod, ezért az érintésvédelemre kiemelten figyelj, ne legyen nedvesség a környéken.
2, Ugyancsak a beindítás előtt ellenőrizd, hogy elég stabil-e a gép. Ne akkor derüljön ki, hogy picit mozog, valami kilazult, lötyög, amikor több ezres fordulatszámon pörög a penge!
3, Az elektromos gérvágó fa vágására szolgál. Ne próbálj meg fémet, műanyagot vagy bármi egyéb anyagot vágni vele, nem erre való!
4, Legyen rend a gép környékén. Leesik, rád esik valami, rálépsz figyelmetlenségből valamire és huss, már oda is az ujjad.
5, Óvd a szemed, az arcod épségét. Észvesztő tempóban pörög a penge, egy kicsapódó apró darab csúnya balesetet okozhat. Ne itt próbálj “menő” lenni, vedd fel azt a védőszemüveget.
6, Stabilan rögzítve legyen a fa, ne tudjon billegni, ne kelljen megosztani a figyelmed.
7, Ne legyen megzavarva a gép használója. Veszélyes üzem, ne vonja el senki a figyelmét, ne kocogtassák meg a vállát. Meg lehet várni azt a pár másodpercet, míg végez az aktuális vágással.
8, Várd meg míg teljesen felgyorsul és teljesen megáll a penge. Ne told alá a fát míg nem gyorsult fel teljesen, illetve a teljes figyelmed legyen ott, míg le nem áll teljesen a forgás.
9, Soha ne adagold szabad kézzel, mindig a kerítésnek támaszkodjon a munkadarab.
10, Végül pedig a józan ész. A barkácsolás veszélyes üzem, kezeld úgy a gépet, mintha például egy autót kezelnél. Kipihenten, tiszta fejjel kezdj neki bármilyen munkának. Ujjakból csak 10 van, nem éri meg a kapkodás.

Reméljük segít ez a pár tanács neked is. Oszd meg, küld el ismerőseidnek nyugodtan.

Keresés