Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akkus fűkasza, akkus szegélynyíró

Akkus fűkasza lesz az ideális választás számodra, ha az élet többi területe mellett, a kerti munkákban is fontos számodra a szabadság. Az itt található akkus szegélynyíró szerszámok tökéletes kiegészítést nyújtanak, fűnyírás után a nehezen hozzáférhető területekről is könnyedén, no meg környezetbarát módon tudod a nem kívánt növényzetet eltávolítani. Az akkus gépek megadják a vágyott rugalmasságot, töltsd fel csupán és már kezdődhet is a munka.

Alacsony súlyuk mellé magas teljesítményt kapsz, akkumulátoros fűkaszáink praktikus, abszolút kézreálló gépek, melyekkel seperc alatt elvégezheted a munkát, anélkül, hogy megfájdulna a derekad egy nehéz géptől. Sőt, szintén kifejezetten fontos szempont, hogy alacsony zajszint mellett teszi a dolgát! Hosszú üzemidő, pofonegyszerű karbantartás jellemzi termékeinket, ráadásul nagyon széles akkumulátoros fűkasza árak várnak, belépő szintű termékektől kezdve egészen a profi gépekig mindent megtalálsz, ha lejjebb görgetsz.

Rendezés:

Akkumulátoros fűkasza - megéri vajon?

Az akkus gépekkel szemben még mindig van egy kis tartózkodás. Bírja vajon az akksi? Sokáig kell tölteni? Van egyáltalán elég erős motor benne? Nem kell állandóan megállni a töltés miatt? Most röviden megpróbálunk segíteni neked, hogy jó döntést tudj hozni, ha akkus fűkasza vásárláson töröd a fejed.

Ahogy jön a jó idő, egyre többször lehet végre kimenni a kertbe, ami úgy szép, ha rendezett, ekkor nagyobb örömmel sétál benne az ember. Egy jó fűkasza segíthet abban, hogy elérhesd ezt az ápolt és rendezett állapotot. Letudod vágni az elburjánzott növényzetet még ott is, ahova fűnyíró traktorral, de akár hagyományos fűnyíróval sem tudsz eljutni normálisan. Fák alatt, a kerítés tövében, millió hely lehet egy-egy udvaron.

Meddig bírja egy akkumulátoros szegélynyíró?

Konkrét számot nehéz mondani, de egy feltöltéssel fél-egy órát általában bírnia kell. Ez persze függ attól is, hogy mennyire olcsó vagy drága gépet választasz. A legtöbb gyártó úgy oldotta meg ráadásul ezt, hogy az akksi könnyedén cserélhető, általában a márkák szabvány akksikat használnak, így akár cserélheted is 1-1 gép között ezeket. A feltöltési idejük 2-4 óra környékén van, ami ismét csak függ attól, milyen típus mellett döntesz. Épp ezek miatt több gépünket is akku, illetve töltő nélkül is kínáljuk, így ha már rendelkezel másfajta géppel, akkor megrendelheted csak az alapgépet is. Ilyen például az AL-KO által kínált EnergyFlex, vagy a Hecht Akku programja.
A rendelkezésre állási idő talán kevésnek tűnhet néhol, ám így is bőven elég, hisz ha belegondolsz, akkor a nagyját már előtte fűnyíróval lecsaptad. Minden esetre még a rendelés előtt érdemes megnézned és kiszámolnod azt, hogy hol, mekkora területen vetnéd be az akkus fűkaszát.

A legjobb akkus fűkasza sem fogja sajnos elvégezni helyetted a munkát, ugyanakkor roppant sokat tud segíteni az, hogy pehelykönnyű, csupán pár kilós a legtöbb gép, akár feleakkora súlya is lehet, mint benzines társának!

Keresés