Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Benzines fűkasza kínálatunk

Benzines fűkasza minden olyan esetben szükséges, ahol a fűnyíró nem boldogul, például nem tud rendesen hozzáférni, vagy ahol nagy terület van ugyan, de nem lehet kényelmesen használni azt. Mivel a motoros fűkasza nagyobb, zajosabb, mint egy elektromos, vagy akkus változat, ezért általában ipari használatra javasoljuk. Akár egy nagyobb ipari telep, akár park, vagy dimbes-dombos táj, amit rendbe kell tenni, a benzines lesz általában a jó megoldás. Az akkumulátorok ehhez egyelőre túl gyengék, a vezeték pedig macerás, nem lehet vele hatékonyan haladni. Otthoni felhasználásra azonban célszerűbb inkább valamely árammal működő változatot választani!
Egy erős benzines szegélynyíró, vagy motoros kasza a legdurvább gazokkal is hatékonyan elbánik, pláne egy gyakorlottabb kézben. Az itt található termékeket főleg profi - félprofi személyeknek javasoljuk. Megbízható, erős, strapabíró gépek, melyek egyszerűen kezelhetőek és hosszú évekig hűen szolgálnak majd. Ideálisak nehezen elérhető és lejtős területeken. Praktikus, kényelmes vállhevederrel rögzítve a munka egyszerűvé és gyorssá válik számodra is.

 

Rendezés:
5-12 munkanap
57.900 Ft
5-12 munkanap
62.900 Ft

Benzines fűkasza - mit kell tudni róla?

A motoros kaszát főleg ipari, profi és fél-profi felhasználásra javasoljuk. Ha heti 1x kell csak elővenni, akkor nem ez lesz a te választásod. No de ha már idáig jutottál, akkor talán nem kell meggyőzni arról, hogy mégis benzines mellett tedd le a voksod.
A benzinmotoros fűkaszák nagy-nagy előnye, hogy szó szerint bárhol tudsz velük dolgozni. Tény, hogy többet pöfékel, mint egy akksis változat, ugyanakkor bármilyen elhagyatott helyen órákon keresztül tudsz füvet, gazt nyírni velük. 

Fontos tisztázni, még vásárlás előtt, hogy milyen típusú motorral szeretnéd? Jelen esetben a kétütemű vagy a négyütemű motoros fűkasza között tudsz választani, nézzük melyik mikor hasznos. Mindkét változatnak van előnye és hátránya is.
A kétütemű verzió egyszerűbb, igénytelenebb szerkezet, sokkal könnyebb a karbantartása is. Kifejezetten ajánlott, ha meredekebb lejtőn kell dolgozni! A legtöbb modell megfelelő rezgéscsillapítóval szerelt, így a kétütemű motor működési elvéből fakadó kellemetlenséget amennyire lehet a gyártók igyekeztek kiküszöbölni.

A négyütemű motorral szerelt fűkaszák már bonyolultabbak, ezáltal több hibalehetőség is fennáll, ugyanakkor előnyére írható, hogy nem kell keverékkel küszködnöd. Olcsóbb a fenntartása, mint kétütemű társának, viszont a karbantartás az sajnos drágább lehet a felépítés miatt. Főleg sík talajon használható, a motor nem kedveli a lejtőn való használatot, illetve kerülni kell a magas fordulatszámon való járatást is. Pozitívum, hogy csendes, illetve kevésbé büdös.

Keresés