Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akkumulátoros fűnyíró

Kényelmes megoldás kisebb területekre. Válaszd valamelyik akkumulátoros fűnyírónkat, ha szép, rendezett, ápolt gyepet szeretnél és nem akarsz benzinnel pöfékelni, illetve az összegubancolódó kábellel küszködni. Ne tévesszen meg az, hogy nem egy benzinmotor morog a fedél alatt. Akkus gépeink erős, strapabíró motorral vannak felszerelve, melyek  Egyszerűen használható, ám teljesen profi fűnyírókat találsz, ha lejjebb görgetsz.

Rendezés:
Utolsó 1 db raktáron
149.900 Ft

Akkumulátoros fűnyíró vásárlás esetén talán neked is megfordul a fejedben, hogy biztos elégséges lesz-e a teljesítmény, nem hagy-e cserben félúton a gép...nos meg kell nyugtassunk, hogy ha jól választasz, akkor ilyen problémáktól nem kell tartanod. Az utóbbi években rohamtempóban fejlesztettek a nagy cégek, mint a Hecht, az Al-Ko, vagy a Gardena. Épp ezért évről-évre jobb és jobb lítium-ion akkumulátorokkal felszerelt gépeket tudtak piacra dobni és mára eljutottunk oda, hogy egy akkus fűnyíró abszolút valós alternatívát jelent. Természetesen van még hová fejlődni, ám 250-800 négyzetméteres területeken megfelelő teljesítményt és üzemidőt fogsz kapni.

Megéri az akkus fűnyíró az árát?

Ahogy írtuk, minden attól függ, hogy megfelelően választod-e ki a célterülethez. Minden terméknél fel van tüntetve, hogy mekkora gyepfelülethez ajánlott, itt azonban fontos tudni, hogy ezek elméleti értékek és a valós teljesítményt befolyásolhatja a levágandó gyep minősége, mennyisége. Ezért azt javasoljuk, hogy egy kicsit célozz fölé, ha 500 négyzetmétert kell időről-időre nyírnod, akkor nem baj, hogy egy 700 négyzetméterre kalibrált gépet választasz.

A fűnyíró akkumulátoros változatai rengeteg előnyt hordoznak magukban, ha egyszer kipróbálod, akkor el fogsz csodálkozni, hogy eddig mégis hogyan tudtál nélküle dolgozni.
Roppant könnyű szerkezetek, 15-20 kilós darabokat is találhatsz, melyeket könnyű tárolni és szállítani is. Az önjáró akkumulátoros fűnyíró segítségével pedig aztán tényleg gyerekjáték lesz a kert rendbetétele.

Az újabb akkuknak hála a lítium-ion technológia garantálja a hosszú élettartamot, mivel nincs memóriahatás és csekély önkisüléssel rendelkeznek, ezáltal nem fog vállalhatatlanul rövid idő alatt leamortizálódni az akksi. Kényelmi funkció, hogy el vannak látva LED-es kijelzővel, aminek köszönhetően folyamatosan nyomon követheted mennyi energia áll még rendelkezésedre.

Milyen előnyei vannak az akkumulátoros fűnyírónak?

Talán legtöbben a szabadabb használhatóság miatt választanak ilyen gépet. Nem kell a 65 görcsöt bogozgatni a kábelen, nem kell motorolajjal és benzinnel küszködni, egyszerűen csak felteszed töltőre, mint egy telefont és feltöltés után már használhatod is. Nincs lokális károsanyag kibocsájtás, nem kell kerülgetni a vezetéket.
További nagy előnyük, hogy roppant halk berendezések. Nincs többé szitkozódó szomszéd, nem fog felkelni rá a gyerek és neked sem kell fülvédőt venni egy kis fűnyíráshoz.

Kiemelendő még, hogy a legtöbb gyártó saját akku csomaggal rendelkezik, ezek az akksik szabadon cserélgethetők a kerti gépek között, ugyanazzal le tudod vágni a füvet, majd egy mozdulattal átrakhatod a szegélyvágóba is. Hihetetlen rugalmasságot és kényelmet ad ez a lehetőség számodra!

Kompakt méretű, kényelmesen kezelhető gépek - a ház alatt szinte minimális karbantartást igénylő, egyszerű szerkezet rejlik, ami kis méretű és alacsony súlyú, így nem szükséges nagy fizikai erő a fűnyíró kezeléséhez.

 

Keresés