Amit a kulé kavics felhasználásáról tudni kell

Spread the love

Amikor a megfelelő alapanyagokat keressük, akkor több szempontot is érdemes figyelembe vennünk. Nem mindegy például, hogy építkezéshez van rá szükségünk vagy esetleg kertdíszítéshez. Ezen kívül pedig még nagyon sok mindent át kell gondolnunk, ha jó döntést akarunk hozni.

A kulé kavics valójában nem más, mint a folyami kavics egyik speciális változata. A kinyerés helyében, színben, formában és méretben is különbözik a többitől, így viszonylag könnyen felismerhető. Elsősorban dekorációs célokra használják, ami az előnyös tulajdonságainak köszönhető.

A kulé kavics legfontosabb jellemzői 

Ezt a fajta kavicsot nagyon sokszor összekeverik a folyami kaviccsal, pedig számos speciális jellemzője van. Az egyik, hogy főként kvarc és kvarcit szemcsékből áll, amik a természetnek köszönhetően gömbölyded formával rendelkeznek. Ami a szemcsék felületét illeti, sima, kellemes tapintású, ami esztétikus megjelenést kölcsönöz nekik.

Ehhez jön még hozzá az is, hogy a szürke és a fekete különleges árnyalataiban tündökölnek. A színük nagymértékben függ a származási helyüktől, hazánkban kivételes módon a bézs színű változatok is gyakran előfordulnak. A természet által szépen csiszolt formájuknak, sima felületüknek és kellemes színüknek hála, remek alternatívát jelentenek a kertek, udvarok dekorálására.

Mennyibe kerül a kulé kavics szállítása? 

Ha szükséged van erre a nagyszerű ömlesztett alapanyagra, akkor biztos megfordult már a fejedben, hogy vajon mennyibe kerül a szállítása? Erre nehéz egyértelmű választ adni a kiszállítás pontos helyének és a kavics mennyiségének ismerete hiányában. Ezek ugyanis nagymértékben befolyásolják a végösszeget. Továbbá az sem mindegy, hogy osztályozott vagy osztályozatlan formában szeretnénk rendelni belőle.

Azt lehet mondani, hogy 19.000 és 49.000 Forint között mozog az 1-6 négyzetméter ára, de az is sokat számít, hogy melyik szolgáltató céggel kötünk szerződést.

Ha fontosak Számodra a kedvező feltételek, akkor a kontener-rendeles.info oldalon megtalálod, amit keresel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük