Kell nekem seprőgép?

Spread the love

Duruzsoltak a füledbe, hogy érdemes lenne seprőgépet venni? Vagy csak unod már, hogy újra és újra elő kell venni a partvist? Az hogy hol élsz, milyen az otthonod jelentősen befolyásolja azt, hogy milyen módon tudod ragyogóan tisztán tartani. Más fegyvert kell ragadnod akkor, ha szőnyeg van és másra lesz szükséged például csempe esetében. Most szeretnénk neked megmutatni a seprőgépet, mint egy hasznos eszközt.

Elérhetőek a hagyományos, seprű méretű gépek, ám természetesen itt is vannak nagyobb, akár ipari méretű gépek is, ilyennel akár utcán is találkozhattál. Mi most inkább a téged érdeklő, otthoni használatra szánt gépekre fókuszálunk. A benti használatra tervezett gépek kicsi, könnyű, 1-2-3 kilogrammos kis szerkezetek, melyek akkumulátorról működnek, így pillanatok alatt elővehetőek, kialakításuknak köszönhetően pedig ugyanilyen rövid idő alatt el is tüntetik a szennyeződéseket. A takarítás soha nem volt ilyen egyszerű, alacsony zajszint mellett hipp-hopp felszedi a port, a különböző szöszöket, hajszálakat, morzsákat.

Használat közben a Karcher akkus seprőgép

Ahogy említettük, akkus kivitelben készülnek, így nem kell a vezetékkel sem bajlódni, sőt, hamarabb üzembe helyezhető, mint egy hagyományos porszívó, ám teljesítményben nem marad el tőle. Kemény padlóra és szőnyegre is megoldást nyújt, forgó keféjének köszönhetően nagy hatékonysággal végzi a tisztítást. Az ergonomikus tervezésnek hála hihetetlenül kényelmes a takarítás seprőgéppel, hisz hajolgatás nélkül, a derekad kímélve tudod mozgatni, könnyedén befér székek, asztalok, bútorok alá is. A fal széléhez közel is seper, sőt a lépcsőkön is használhatod.

Szeretnél te is otthonra egy klassz akkumulátoros seprőgépet? Nézd meg a termékeinket ide kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük