A napelem telepítését csakis profikra bízhatjuk!

Spread the love

A napelem telepítés roppant komplex feladat, amelyet a projekt sikeressége érdekében a minden részletre kiterjedő személyes találkozó és helyszíni felmérés előz meg. De mégis, mire derülhet fény a felmérés során, illetve melyek azok a kritériumok, amelyeknek a tökéletes kivitelező cégnek meg kell felelnie?

Napelem telepítése – a precíz tervezés a megrendelői elégedettség záloga

A szolár rendszerek nagyszerűségéről akár több vaskos könyvet is megtölthetnénk, és talán még akkor sem aknáznánk ki a megújuló erőforrások hasznosítására fejlesztett berendezések minden előnyét. Annak érdekében viszont, hogy a rendszer beváltsa a hozzá fűzött reményeket, a helyszíni terepszemle során több fontos tényezőt is górcső alá kell vennünk.

Tipikusan ilyen például az adott ingatlan tetőszerkezetének dőlésszöge, a tető teljes mérete, illetve héjazata is. A kivitelező cég munkatársainak azzal is tisztában kell lenniük, hogy a munkaterület hozzávetőlegesen mennyire árnyékolt. A napelemes rendszer ugyanis akkor működik ideálisan, ha minden szempontból optimális helyen kerül sor a telepítésére.

A tervezéstől a beruházás megtérüléséig: célkeresztben a kompromisszumok nélküli színvonal

A kiszemelt kivitelező cég nem hajlandó személyes találkozón részt venni, és már az első kapcsolatfelvételt követően konkrét, végleges árajánlatot ad? Nos, okos lenne továbblépni, ezek a körülmények ugyanis nem egy megbízható vállalkozót sejtetnek.

Amennyiben kompromisszumok nélküli minőségre vágyunk, forduljunk bizalommal a Manitu Solar Kivitelező Kft. csapatához. A professzionális gárda komoly szakmai tapasztalattal és rendkívüli gyakorlattal rendelkezik a témában, arról nem is beszélve, hogy velük a napelem telepítés a lehető legapróbb részletekben is személyre szabott.

A Manitu Solar szakemberei nem csupán a tervezésben és a kivitelezésben, de a szükséges papírmunka elintézésében is végig fogja a partnerei kezét, és minden esetben azt a napelemes rendszert ajánlja a figyelmükbe, amellyel a lehető leghamarabb megtérül a befektetés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük