Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Áramfejlesztő generátor

Áramfejlesztőre sok esetben lehet szükséged, mikor valamilyen munka, vagy akár csak szórakozás miatt áramforrásra lenne szükség, ám közel-távol sehol egy konnektor. Benzinmotoros áramfejlesztőink jól jöhetnek, ha a hétvégi telken kell tenni-venni, ha valamilyen természeti csapás hosszú időre elvág a hálózattól, de akkor is, ha épp építkezés közepén vagy és még nincs rákötve a telek a villamoshálózatra. Hordozható áramfejlesztő generátor kínálatunkban megtalálhatod azokat a berendezéseket, melyek pótolni tudják számodra a villamos energiát, legyél bárhol is.

Fontos - úgy válaszd ki a szükséges aggregátort, hogy annak teljesítménye legalább 20-30%-al nagyobb legyen, mint a fogyasztók összteljesítménye!

Rendezés:
Utolsó 1 db raktáron
59.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
94.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
146.900 Ft

Áramfejlesztő generátort ezer helyen használnak, ha itt jársz valószínűleg benned is felmerült, hogy szükség lenne rá, hogy beszerezz egyet. Nagyon sok hely van, ahol valamiért nincs kiépített elektromos hálózat, ez lehet akár egy eldugottabb nyaraló, vagy világutazóknak a lakókocsi, de az is lehet, hogy építkezésnél van szükség stabil áramforrásra. Bármelyik is legyen, a fent található áramfejlesztők megfelelő megoldást kínálnak számodra, hogy áthidalhasd ezt a problémát.

Áramfejlesztő választás - mire kell figyelned?

Itt röviden összefoglaljuk, hogy milyen szempontok alapján érdemes választanod aggregátoraink közül.

Az első és legfontosabb szempont, hogy hol és milyen körülmények között szeretnéd majd használni? Nagyon nem mindegy, hogy egy hétvégi házban, ahol esetleg szomszédok is vannak, akiket zavarhat a zaj, vagy pedig építkezésen van szükség áramra.
Milyen helyen tudod tárolni, illetve mennyire kell egyáltalán tárolni? Tudsz egy fix helyet állítani neki? Ez esetben meg kell oldanod, hogy megfelelő szellőzést kapjon, illetve gondoskodni kell a káros kipufogógázok elvezethetőségéről is.

Mekkora az összes üzemeltetni kívánt készülék teljesítményigénye? Egyszerre indulnak, vagy szakaszosan?
Célszerű túlméretezni a választott gépet, kb. 30%-al nagyobb teljesítményt kell tudnia leadni, mint az összes fogyasztó együttes teljesítménye. Amennyiben ezek a fogyasztók ráadásul indításnál nagyobb energiát igényelnek, akkor még nagyobb túlméretezésre van szükséged. Számold össze, hogy milyen fogyasztókat fogsz rákötni az áramfejlesztőre és ezt az irányszámot tartsd szem előtt.

Milyen jellegű készülékeket üzemeltetnél az áramfejlesztőről?
Amennyiben inverteres hegesztőt, esetleg számítógépet szeretnél üzemeltetni, amelyek sokkal érzékenyebbek a feszültségingadozásra, akkor mindenképpen kell, hogy rendelkezzen a generátor elektronikus feszültségszabályzóval. A modernebb áramfejlesztők szerencsére már képesek arra, hogy még akár a hálózati áramnál is jobb minőséget produkáljanak, ugyanakkor minden terméknél olvasd át, hogy valóban képes-e az általad kívánt minőséget hozni!

Milyen gyakran használnád?
Ez a felhasznált üzemanyag mennyisége szempontjából érdekes. Amennyiben sűrűn és sokat kell járnia, akkor a fogyasztás is fontos szemponttá fog válni.

Keresés