Professzionális C-termék menedzsment, maximálisan igényre szabva

Spread the love

A mindig átlátható és biztonságos kötőelem beszállítás a gördülékeny gyártási folyamatok egyik legfontosabb alappillére. Ráadásul, mivel a kötőelem beszerzés anyagi ráfordításának nagy részét alapesetben nem maguk a termékek, hanem a beszerzéssel együtt járó költségek teszik ki, így financiálisan sem elhanyagolható kérdés a megfelelő C-termék menedzsment és az abban jól együtt működni tudó beszállító és szolgáltató partner megválasztása.

A mindig átlátható és biztonságos kötőelem beszállítás a gördülékeny gyártási folyamatok egyik legfontosabb alappillére. Ráadásul, mivel a kötőelem beszerzés anyagi ráfordításának nagy részét alapesetben nem maguk a termékek, hanem a beszerzéssel együtt járó költségek teszik ki, így financiálisan sem elhanyagolható kérdés a megfelelő C-termék menedzsment és az abban jól együtt működni tudó beszállító és szolgáltató partner megválasztása.

Minden vállalatnak megvannak a saját, egyedi struktúrái és folyamatai, ebből adódóan egyedi követelményei is vannak a C-alkatrészek kezelésére vonatkozóan. Fontos tehát a személyre szabott, rugalmas megoldások megteremtése a kötőelem ellátásban annak érdekében, hogy a maximális gyártási hatékonyság és a gördülékeny munkavégzés fennmaradhasson.

Egy tökéletesen a cég igényeire szabott, egyedi kanban rendszer nem csak azért jó választás, mert így a C-termék ellátás kiszámíthatóvá és biztonságossá válik, de azért is, mert a vállalat így a költségek tetemes részét lehet képes megspórolni a folyamatos rendelésekkel összefüggő, jelentősen csökkent feladatokon.

A Ferdinand Gross munkatársai a cég 150 éves kötőelem beszállítói tapasztalatát és magas szakértelmüket, valamint ügyélközpontú, rugalmas gondolkodásukat latba vetve találják meg a lehető legkiválóbb kanban megoldásokat. Továbbfejlesztett kanban-vizualizációs rendszerükkel, a FALCONNAL pedig minden cégvezető teljes rálátást kaphat a C-termék menedzsment folyamataira helyhez és időhöz kötöttség nélkül.

A FALCON azonnal megmutatja, hol található egy adott C-termék, 3D-ben jeleníti meg az összes kanban tárolót, rendelkezésre bocsájtja az összes adatot. Ezenkívül rálátást biztosít a teljes ellátási láncra, képes megmutatni a készletfedezeti időt és a tárolók tartalmának heti fogyását is. A FALCON mindemellett kiemelkedő vezérlő funkciókkal is bír: rajta keresztül megváltoztathatók többek között a tárolási helyek, módosíthatóak a tároló kapacitások, de el is távolíthatóak azok a termékek, amelyekre aktuálisan nincsen szükség.

Amennyiben Ön is szeretné megtudni, mennyit takaríthat meg egy testreszabott, professzionális kanban rendszer bevezetésével, ne habozzon! Keresse a Ferdinand Gross szakértő csapatát bizalommal akár a +36 1 4257523-as telefonszámon, vagy az info@schrauben-gross.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük