Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Robotfűnyíró kínálatunk

Tökéletesen ápolt gyepet szeretnél, de nincs kedved, lehetőséged két naponta lenyírni az udvart? Ne csüggedj, hisz a fűnyíró robot pont ezt a monoton munkát végzi el helyetted. Állítsd be, hogy míg dolgozol, vagy pihensz, addig végezze a feladatát, hisz épp ezért hívják automata fűnyírónak. Egyszer kell csak beállítani, amikor a határoló vezetékkel kijelölöd, hogy hol szeretnéd ha dolgozna, innentől kezdve gyakorlatilag alig van teendőd vele. Csendes, többnyire szénkefe mentes motorral vannak ellátva termékeink, melyek nem fogják zavarni a szomszédokat akkor sem, ha olyan időpontra állítod be, amikor egy hagyományos géppel nem szívesen mennél az udvarra. Automatikusan működik minden! A robotfűnyíró a kívánt időpontban elindul teljesen feltöltött állapotban, önmagától vágja a gyepet, amikor szükséges, akkor pedig szintén automatikusan visszatér a töltőállomásra.
Az esőérzékelő szenzoroknak hála arra is figyel a szerkezet, hogy csak biztonságos körülmények között dolgozzon. Ha elered az eső, akkor egyszerűen visszavonul a töltőállomására, megvárja míg eláll az eső és felszárad a gyep és csak utána folytatja a munkát.
Kifinomult algoritmusok felelnek azért, hogy tökéletes pázsitod legyen. A legtöbb modern gép figyel arra, hogy minden alkalommal más-más irányból vágja a füvet, ezáltal még szebb eredményt kapsz. 
A fentieken túl ezer dolog van még, amit fel lehetne sorolni, egy azonban biztos - ha egyszer kipróbálod, akkor soha többé nem akarsz visszatérni a hagyományos megoldásokhoz, nagyon hamar rá fogsz jönni, hogy a fűnyírásra szánt heti 1-2 órát sokkal hasznosabban is eltöltheted, hisz egy verőfényes szombat délután kellemesebb a családdal töltve, mint egy ormótlan fűnyírót tologatva. Ha ezt is számításba veszed, akkor a robotfűnyíró ára kifejezetten barátinak mondható, hisz a kényelmed és a pihenésed többet ér.

Rendezés:
Utolsó 2 db raktáron
195.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
272.130 Ft
Utolsó 1 db raktáron
299.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron
349.000 Ft
5-12 munkanap
399.990 Ft
Utolsó 2 db raktáron
469.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron
500.810 Ft
Utolsó 1 db raktáron
653.270 Ft
Utolsó 1 db raktáron
729.900 Ft

Keresés