Robotfűnyíró

Spread the love

Tökéletesen ápolt gyepet szeretnél, de nincs kedved, lehetőséged két naponta lenyírni az udvart? Ne csüggedj, hisz a fűnyíró robot pont ezt a monoton munkát végzi el helyetted. Állítsd be, hogy míg dolgozol, vagy pihensz, addig végezze a feladatát, hisz épp ezért hívják automata fűnyírónak. Egyszer kell csak beállítani, amikor a határoló vezetékkel kijelölöd, hogy hol szeretnéd ha dolgozna, innentől kezdve gyakorlatilag alig van teendőd vele.

Csendes, többnyire szénkefe mentes motorral vannak ellátva termékeink, melyek nem fogják zavarni a szomszédokat akkor sem, ha olyan időpontra állítod be, amikor egy hagyományos géppel nem szívesen mennél az udvarra. Automatikusan működik minden! A robotfűnyíró a kívánt időpontban elindul teljesen feltöltött állapotban, önmagától vágja a gyepet, amikor szükséges, akkor pedig szintén automatikusan visszatér a töltőállomásra.

Az esőérzékelő szenzoroknak hála arra is figyel a szerkezet, hogy csak biztonságos körülmények között dolgozzon. Ha elered az eső, akkor egyszerűen visszavonul a töltőállomására, megvárja míg eláll az eső és felszárad a gyep és csak utána folytatja a munkát.

Kifinomult algoritmusok felelnek azért, hogy tökéletes pázsitod legyen. A legtöbb modern gép figyel arra, hogy minden alkalommal más-más irányból vágja a füvet, ezáltal még szebb eredményt kapsz.

A fentieken túl ezer dolog van még, amit fel lehetne sorolni, egy azonban biztos – ha egyszer kipróbálod, akkor soha többé nem akarsz visszatérni a hagyományos megoldásokhoz, nagyon hamar rá fogsz jönni, hogy a fűnyírásra szánt heti 1-2 órát sokkal hasznosabban is eltöltheted, hisz egy verőfényes szombat délután kellemesebb a családdal töltve, mint egy ormótlan fűnyírót tologatva. Ha ezt is számításba veszed, akkor a robotfűnyíró ára kifejezetten barátinak mondható, hisz a kényelmed és a pihenésed többet ér.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük