Nem fog az idő az iPhone 8-on

Spread the love

Tény, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy megvásárolják az Apple legújabb telefonját. Viszont, aki beéri a tavalyi vagy tavaly előtti modellel, az manapság jó áron juthat hozzá ezekhez.

Példának okáért itt van az iPhone 8, ami mai szemmel nézve még mindig egy jó vételnek számít.

Bár a jelenlegi trendektől jócskán eltér, hiszen az új modellek mellőzik a fizikai Home gomb használatát, még mindig sokan vannak olyanok, akiknek ez hiányzik, ezért nekik is jó választás lehet az iPhone 8.

A kijelző sem fedi le a telefon teljes előlapját, viszont a minőségére nem lehet panaszunk. Annak idején True Tone funkció volt az, ami újdonságnak számított. Ez ugyanis optimalizálja a képernyő színhűségét és fényerejét a környezeti behatásoktól függően. Ennek ellenére sokan nem kedvelik, mert a szoftver nem mindig találja el a megfelelő beállítást.

Akinek ez zavaró, az szerencsére kikapcsolhatja.

iPhone 8 telefon

Az iPhone 8 a méretei miatt egy kompakt készüléknek számít. Nem az a tipikus tepsi, mint a legújabb modellek.

Az is igaz, hogy a 12-es alapmodell visszatért a visszafogottabb mérethez, ami a kisebb kezű felhasználóknak is kényelmes használatot tesz lehetővé.

Megéri egy használt iPhone 8?

Aki csak most ismerkedik az Apple telefonokkal, annak mindenképp ideális választást jelent, amennyiben a kiszemelt készülék kifogástalan állapotban van. Azt azonban mindenképp fontos megemlíteni, hogy a 2 GB RAM még akkor sem számított soknak, amikor megjelent.

Az örökérvényű iOS tökéletesen ehhez a hardverhez lett optimalizálva.

Emellett olyan extráknak is örülhetünk, mint az üveghátlapnak köszönhető vezetéknélküli töltés vagy a vízállóság. A hátlapi kamera teljes mértékben ugyanaz, mint ami a 7-ben található. Az újítás a 7-es kamerájához képest leginkább szoftveres téren fedezhető fel, a jobb pixel feldolgozás, a gyorsabb autófókusz és a szintén új színszűrő tekintetében.

Minőségi 4K 60 FPS videófelvételek készítésére is alkalmas, amik igazán jól néznek ki az optikai képstabilizátornak köszönhetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük