Akkumulátoros ablaklehúzó – mit kell tudni róla?

Spread the love

Végre rászántad magad és nekiláttál a régóta halogatott ablaktisztításnak. Még csak az első üvegnél tartasz, de már leragadtál, ugyanis per pillanat több csík és maszat jelent meg, mint mielőtt elkezdted. Ha már eleged van abból, hogy az otthonod üvegfelületeinek megtisztítására akár egy egész nap is rámehet és még így is marad egy – két kósza folt az ablakokon, akkor a Kärcher akkus ablaktisztító termékeit neked találták ki. Persze csak abban az esetben, ha van kedved néhány perc alatt csíkmentesen ragyogóvá varázsolni az ablakokat úgy, hogy közben egy kicsit sem fáradsz el. Ha most hevesen bólogatsz, akkor a legjobb helyen jársz!

Egy friss felmérés szerint az emberek által leginkább utált házimunkák rangsorában az ablakpucolás messze magasan vezet az egész világon. A megkérdezettek nagy része ezt a tevékenységet egyszerűen túlságosan unalmasnak és időigényesnek tartja, így nem csak nem szívesen, de nem is gyakran végzik el. Nos a helyzet az, hogy a felmérésben résztvevők biztosan nem találkoztak még a Kärcher akkus ablaklehúzóival, ugyanis akkor egészen már eredményre jutottak volna a kutatók.

Utálok ablakot pucolni és ezen semmilyen akkus ablaklehúzó nem tud segíteni!

Üvegfelületeket takarítani senki sem szeret. Az ablak maszatos marad, a tükör csíkos lesz, a vitrinek foltosak lesznek, és akkor még nem beszéltünk az üvegasztalról, amiről nem a legjobb program letakarítani a végeláthatatlan az ujj – és pohárlenyomatokat. A Kärcher ezért álmodta meg és fejlesztette ki az akkus ablaktisztítókat, melyekből már egy komplett generáció áll a rendelkezésedre öt különböző típussal.

Ezeknek a szerkezeteknek a segítségével játszik könnyedséggel varázsolhatod ragyogóvá az ablakokat, tükröket, csempéket és az olyan egyéb sík felületeket, mint például a zuhanykabin. Nem hiszed? Olvass tovább!

Mit tudnak nyújtani a Kärcher akkus ablaklehúzók?

Bármelyik típust is választod, biztos lehetsz abban, hogy egy megbízható szerkezetet kapsz majd kézhez, amely akkumulátorral működik. Elég csak feltöltened és indulhat is a munka. Egy feltöltéssel minimum 60 négyzetméternyi felületet takaríthatsz meg, ám ha nagyobb teljesítményű variációt választasz, ez a szám lehet akár 105 négyzetméter is. Mivel háromszor olyan hatékonyak ezek a készülékek, mint más hagyományos módszerek, nem kevés időt spórolsz a segítségükkel, ráadásul mindehhez elég csupán az egyik kezedet használni.

Hogy működnek ezek az akkus ablaktisztítók?

Összesen három lépést kell követned a csík – és foltmentes ragyogásért. Mutatjuk, melyek ezek!

1. Permetezd a tisztítószer koncentrátumot a felületre, majd oszlasd el a mikroszálas huzat segítségével!

2. Üzemeld be az elektromos lehúzót, majd a felülethez érintve húzd le a felesleges vizet, akár egy hagyományos ablakmosó esetében!

3. Élvezd az egyetlen mozdulattal elért csíkmentes ragyogást!

Az egész művelet körülbelül annyi ideig tart, mint amennyi idő alatt elolvastad a fenti három pontot.

Ennek titka pedig legfőképpen az elektromos elszívásban rejlik. Mivel esélye sincs a kósza cseppeknek, nem kell tartani attól, hogy folt vagy maszat marad a már megtisztított felületen.

Higiénikus és egyszerű!

A fenti három lépésben láthattad, hogy ezen termékek használata közben nincs szükség arra, hogy újra és újra lehajolj kimosni a használt rongyot vagy szivacsot, de a koszos és vegyszeres vízben való nyúlkálást is elkerülheted a segítségükkel. Így nem csak számos baktériumtól való érintkezéstől kímélheted meg magad, de amiatt sem kell aggódnod, hogy az éppen a szobában játszó gyermeked ér hozzá a lecseppenő vízhez. Nem beszélve arról, hogy az egyszerű használatnak köszönhetően az ablaktisztítás többé nem arról szól, majd, hogy több óra kemény fizikai munka után csak lerogysz a legközelebbi fotelben és mozogni is alig tudsz.

Könnyű és hangtalan!

Egy szerkezet mindössze 0,7 kilogramm, így akár kismamák vagy idősek is probléma nélkül használhatják. Alacsony zajszintjének köszönhetően pedig akár a gyermeked alvásideje alatt is bátran használhatod, így ezt a kis időt sem a közösen szervezett programoktól veszed el. Az eredmény pedig minden esetben önmagáért beszél majd. Nincs többé maszatvadászat a már alaposan megtisztított felületeken!

Ha tetszett a cikk nyomj egy Like-ot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük