ÉPFŐ.hu

Scheppach hegesztőgép rendelés kedvező áron

Spread the love

A Scheppach a ma létező egyik legnagyobb amerikai piacra gyártó céggel működik együtt, melynek köszönhetően egy nagyon modern inverteres technológiát alkalmaznak a gyártás során. Ezek a gépek olyan funkciókkal rendelkeznek, melyeket a teljesen kezdők számára is könnyedén kezelhetők, ugyanakkor kielégítik a nagyon igényes, régóta a szakmában tevékenykedő szakembereket is. Így bármelyik csapatot is erősíted, lesz megfelelő számodra a Scheppach gépek között.

Egy szakember számára a Scheppach mára már nem is egy márka, sokkal inkább egy fogalom. Hiszen a cég csaknem kilenc évtizede szolgálja ki termékeivel a különböző ezermesterek igényeit szerte a világban. Ezekben a termékekben ugyanis egyesül a német precizitás, a márka kifinomultsága, a szakmai háttér, valamint a több mint hetven szabadalom. Nem beszélve a kiváló szervizhálózatról. Nem véletlen tehát, hogy a legtöbb ezermester sokszor választja „legjobb barátnak” valamelyik Scheppach terméket.

A széles választéknak köszönhetően te is hamar megtalálod majd a számodra ideális hegesztőgépet, amellyel precíz és tartós munkákat adhatsz ki a kezedből. Ha laikusként próbálkozol a hegesztéssel a ház körül, az egyszerűséget és a logikus felépítést fogod nagyon szeretni a gépekben. Amennyiben pedig már azóta fogsz hegesztőgépet a kezedben nap mint nap amióta az eszedet tudod, nem kérdés, hogy miért böngészed éppen ezt az oldalt, hiszen itt olyan szerkezeteket találsz, amelyekkel bátran tevékenykedhetsz kis-vagy nagyipari körülmények között is.

Magyarországot is hamar meghódította

Ha nem cseng ismerősen a márka neve, annak az lehet az oka, hogy hosszas egyeztetések után a német gyár és Magyarország között végül 2017 év elején kerültek a Scheppach termékek a magyar piacra. Azóta viszont folyamatosan nő a népszerűsége hazánkban is, egyre többen választják munkavégzéshez a hegesztőgépeiket is.

Kiváló ár-érték arány

Akik nem ismerik a Scheppach termékeket, nyilván csodálkoznak azon, hogy lehetnek ennyire kedvező ára a különböző termékeknek. Még mielőtt elbizonytalanodnál, fontos tudnod, hogy az alacsony árak nem azt jelentik, hogy a szerkezetek minősége is silány lenne. Ugyanis a minőségre a legjobb garancia azon szakemberek munkája, akik a német központban dolgoznak nap mint nap azon, hogy tökéletes termékek kerüljenek a szalagról a dobozokba, majd pedig a boltok polcaira. Mikor kipróbálsz például egy Scheppach hegesztőgépet, azonnal érezni fogod, hogy milyen alapos munkafolyamatok és mennyire erős szakmai háttér áll egy ilyen szerkezet megálmodása és elkészítése mögött.

Kezdőknek és szakembereknek egyaránt kiváló választás

A helyzet az, hogy a hegesztőgépek mindegyike alkalmas kezdő laikusoknak és az évek óta szakemberként dolgozó szakemberek számára is. Ennek az oka, hogy a szerkezeteknek nagyon egyszerű a megértése akár úgy is, ha valaki még nem sokszor fogott a kezében hegesztőgépet. Különleges garancia Az esetleges meghibásodások miatt sem kell aggódnod, ugyanis a termékekre összesen négy év garancia jár. Emellett akkor sem kell kétségbe esned, ha valamelyik alkatrész pótlására lenne szükség, ugyanis ezek mindegyike folyamatosan raktáron van. Így nem kell sokáig állnia a munkának, a csere hamar lebonyolítható. A központi szerviz mindig segít bármilyen meghibásodás esetén.

Nézd meg itt az összes hegesztőgépünket

Három funkció, melyeket fontos kiemelni!

A Scheppach hegesztőgépek funkciói mind arra hivatottak, hogy segítsenek téged a munkád maradéktalan elvégzésében.
Az ARC FORCE funkció segíti az ívstabilitást. Tehát ha az ív rövidül, akkor a szerkezet több áramot bocsát ki, ha pedig túl hosszú az ív, akkor kevesebbet.
Az ANTI STICK funkció a letapadást gátolja. Ha pedig mégis letapadna az elektróda, azonnal lecsökkenti a hegesztőáramot a minimumra, így gond nélkül megoldható a probléma.
A HOT START funkció pedig 30%-kal megnöveli a beállított áramot, ezzel együtt pedig megkönnyíti az ív kialakulását.

Kinek jó választás egy Scheppach hegesztőgép?

A Scheppach termékek között találsz olyat, amelyek könnyen kezelhető, nagy teljesítményű gépek, így például tökéletesen alkalmasak a ház körüli teendők ellátására. Vannak viszont a kínálatban olyan nagy teljesítményű gépek is, amelyek ipari beruházásokhoz is alkalmasak. Ebből is láthatod, hogy bármilyen hegesztőgépet is keresel, itt megtalálod. Tehát a teljesen kezdő ezermesterek számára, akik a ház melletti garázsban dolgoznak ugyanolyan remek választás egy ilyen hegesztőgép, mint az évek óta a szakmában dolgozó, ipari körülmények között tevékenykedő szakembereknek. Egyszerűen ki kell választani a leginkább megfelelőt.

Exit mobile version